Visum Kenia

 

Wat rondreizen betreft zijn Kenia en Tanzania onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Veel reizigers combineren een bezoek aan Kenia, Tanzania en Zanzibar.

Wilt u Kenia bezoeken? Dan heeft u een visum nodig. VisumPro kan dit snel voor u verzorgen. Hoewel het mogelijk is om bij aankomst een visum te verkrijgen, raadt het consulaat dit ten zeerste af. Deze procedure bestaat alleen voor noodgevallen.

 

De voordelen van VisumPro

Uw visum Kenia laten verzorgen door VisumPro biedt vele voordelen:

  • VisumPro kan de benodigde pasfoto voor u verzorgen.
  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het consulaat. VisumPro dient uw aanvraag in en haalt uw paspoort weer op zodra dit gereed is.
  • Geen wachttijden bij het consulaat.

Via onderstaande knoppen komt u direct bij stap 2 van het visumkeuzetraject. Hier kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Daarnaast worden de benodigdheden voor dat visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen VisumOost-Afrika Visum

De aanlevermethodes worden bij de laatste stap van het visumkeuzetraject getoond. Wij nemen binnengekomen aanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling. Uw visumaanvraag wordt de eerstvolgende mogelijkheid aangeboden bij het consulaat. Wanneer u gebruik maakt van onze ophaalservice, weet u zeker dat uw aanvraag op een snelle en veilige manier bij VisumPro wordt aangeleverd.